Diacademy

Nieuws

Esther van Vroonhoven gestart als directeur bij Diataal BV

1 september is Esther van Vroonhoven gestart als directeur bij Diataal BV. We heten Esther van harte welkom in ons team en hebben er alle vertrouwen in dat wij met de komst van Esther op een professionele en plezierige wijze groei, kwaliteit en ontwikkeling binnen Diataal kunnen blijven waarmaken.

Het Dia-LVS is goedgekeurd door de Expertgroep Toetsen PO!

Het Dia-LVS is goedgekeurd door de Expertgroep Toetsen PO!

De Expertgroep Toetsen PO heeft alle Diatoetsen voor groep 6, 7 en 8 goedgekeurd. Dat betekent dat zowel Diatekst, Diacijfer, Diaspel en Diawoord geaccrediteerde en dus betrouwbare LVS-toetsen zijn. De LVS-toetsen kunnen direct worden ingezet om te voldoen aan de wettelijke verplichting tot het gebruik van een leerlingvolgsysteem.

Tevreden klanten, daar doen wij het voor!

Elk jaar peilen we de tevredenheid van onze klanten. Afgelopen schooljaar hebben weer een groot aantal scholen onze tevredenheidsenquête ingevuld. We zijn er trots op dat de algehele tevredenheid gemiddeld is uitgekomen op een 8.0!

Diataal bestaat 10 jaar!

Hiep hiep hoera! Feestje vandaag want... Diataal bestaat vandaag precies 10 jaar! Wat 10 jaar geleden begon met een onderzoekstoets vanuit de Rijksuniversiteit Groningen, is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 30 collega's.

Ook bij jou op school?

Benieuwd naar de voordelen van ons leerlingvolgsysteem (LVS)? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende productpresentatie. Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Wij maken dan graag een (online) afspraak.

Neem contact met mij op over

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?