Update DiaBe en coronamaatregelen

« Vorige pagina

U kunt met uw vragen gewoon bij ons terecht
Ook wij nemen specifieke maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo zullen alle schoolbezoeken en andere activiteiten de komende weken niet doorgaan en het gehele team van DiaBe werkt vanuit huis. Onze helpdesk blijft de komende weken iedere werkdag gewoon bereikbaar via telefoon (016 77 99 42) en op ons e-mailadres. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te blijven. U kunt dus met al uw vragen gewoon bij ons terecht.

Toetsen
Heeft u de komende weken Diatoetsen ingepland? Geen probleem! 
Alle Diatoetsen kunnen thuis digitaal worden afgenomen door leerlingen op een eigen device, op aanwijzing en onder regie van de school. In onze hulppagina's van de Dia-groeiwijzer is er een protocol te vinden voor leerkrachten, maar ook voor ouders die thuis een Diatoets moeten afnemen (onder het kopje 'Thuisonderwijs').

Vanaf 1 april is Diawisk beschikbaar en na de paasvakantie Diatekst 2.0. Als u van plan was om deze toets in de maand april af te nemen, kan dat gewoon doorgaan. Ook als dat betekent dat leerlingen de toets thuis gaan maken. Bij Diawisk moeten leerlingen een eigen rekenmachine bij de hand houden. In de toets is aangegeven vanaf welke vraag ze deze mogen gebruiken.

Onderwijsadvies en schoolbezoeken
Geplande schoolbezoeken kunnen de komende weken helaas niet doorgaan. Wij zijn wel telefonisch en per e-mail bereikbaar. 

 

Voor nu aan iedereen veel succes, sterkte en een goede gezondheid gewenst in deze bijzondere tijd.

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?