Onderzoekstoets Diaspel 2.0: Neem deel en win!

« Vorige pagina

Zoals jullie wel weten, werken we bij Diabe BV steeds aan optimalisatie en innovatie van ons Dia-LVS en de Diatoetsen! Nu is ook Diaspel aan de beurt. Diaspel 2.0 is een serie digitale volgtoetsen voor de eerste 4 leerjaren van het secundair onderwijs voor Vlaanderen en Brussel. Daarnaast zal de toets uitgebreid worden naar twee delen met focus op spelvaardigheid en begrippen. Op vraag van jullie, onze scholen, zal ook de resultatenmodule worden uitgebreid met onder meer een foutenanalyse. Indien je hier meer over wilt weten, kan je steeds terecht op onze website


Om steeds in cocreatie te gaan met jullie willen we jullie graag een gratis onderzoekstoets aanbieden in het voorjaar 2023 (januari/februari/eerste helft maart). Deze onderzoekstoets kan je dan inzetten als extra middenmeting om jullie leerlingen nog beter op te volgen. Er volgt namelijk voor elke leerling een algemeen resultaat en een resultaat op domeinniveau uitgedrukt in een percentage. . Met deze resultaten en analyse kan je vervolgtrajecten voor je leerlingen uitzetten. 


Om je te bedanken voor deze extra inspanning en omdat we het monitoren van de groei zeer belangrijk vinden, krijgt elke deelnemende school volgend schooljaar 25 gratis licenties van Diaspel 2.0. 


Dat is nog niet alles! Als kers op de taart loten we uit alle onderzoeksscholen 1 winnaar. Deze school krijgt volgend schooljaar voor alle leerlingen van leerjaar 1 t.e.m. 4 gratis licenties voor Diaspel 2.0.


Vooraanmelden kan tot 23 december 2022. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. Aarzel dus niet en vul het inschrijvingsformulier in op onze website!


Heb je nog vragen? Onze medewerkers helpen je met plezier verder via onderzoek@diabe.be .