Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Uitgeverij Pelckmans en DiaBe gaan samenwerken

« Vorige pagina

We willen met onze beide uitgeverijen graag investeren in kwaliteitsontwikkeling en we hopen om met deze nieuwe samenwerking scholen en leerkrachten te helpen bij de taalontwikkeling van leerlingen. 

Leerlingen volgen in hun taalontwikkeling draagt bij tot effectiever taalonderwijs. Onderzoek wijst immers uit dat leerlingen die gescreend en nadien gemonitord worden, significant betere resultaten behalen.

Daarom sloot Pelckmans een samenwerkingsovereenkomst met DiaBe. 

 

Hoe werkt het?


Bij klassikaal gebruik van Campus Nederlands of Frappant Nederlands in de eerste of tweede graad, ontvangt jouw school per leerling één euro korting bij aankoop van toetspakketten of toetslicenties Nederlands naar keuze bij uitgeverij DiaBe. 

Die korting wordt automatisch verrekend door DiaBe.

Nieuwe gebruikers van het volgsysteem krijgen in het eerste jaar gratis ondersteuning bij de implementatie van de Diatoetsensystematiek in de vorm van een workshop op school (t.w.v. € 300), verzorgd door uitgeverij DiaBe.

Bovendien krijgen alle gebruikers van het volgsysteem een Groeiwijzer in posterformaat om in alle klassen die met toetsen of leermiddelen van DiaBe aan de slag gaan, op te hangen. Op die manier maak je de leervorderingen van jouw leerlingen zichtbaar en stimuleer je het zelfregulerend leren.