Leermiddelen

Leermiddelen

 

Dia.be wil in de toekomst nog meer inzetten op het ontwikkelen van oefenmateriaal dat aansluit bij de toetsresultaten en inspeelt op de leernoden van leerlingen. 

Differentiëren vraagt ruimte en de nodige flexibiliteit van leraar en leerling binnen het gewone curriculum. Daar spelen wij op in door kernconcepten te ontwerpen. In deze kernconcepten bereik je de basiscompetenties die de leerplannen (eindtermen) voorschrijven. 

Sinds september 2021 is de leermethode voor Nederlands Route voor de tweede graad beschikbaar. 

Aansluitend op de toetsen voor Nederlands en Engels is er Diaplus Tekstenlab. Deze unieke tekstenbank wordt helemaal vernieuwd en door Vlaamse auteurs herwerkt. 
Diaplus Tekstenlab bestaat uit een grote verzameling interessante teksten met oefenmateriaal op elk niveau, flexibel in te zetten, in de klas of bij remedial teaching.

 

Naast het Tekstenlab is er het taaltijdschrift LEES#BE beschikbaar. 

Verder bieden we met Diaplus Spellab interactief oefenmateriaal voor taalbeschouwing en spelling. Diaplus Spellab wordt jaarlijks vernieuwd en aangevuld.  

 

Ook bij jou op school?

Benieuwd naar de voordelen van onze leermiddelen en het Dia-leerlingvolgsysteem (Dia-LVS)? Wij maken graag een vrijblijvende (online) productpresentatie. Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Wij maken dan graag een afspraak.

Neem contact met mij op over