Leermiddelen

Leermiddelen

 

Uitgeverij DiaBe wil in de toekomst nog meer inzetten op het ontwikkelen van oefenmateriaal dat aansluit bij de toetsresultaten en inspeelt op de leernoden van leerlingen. 

Differentiëren vraagt ruimte en de nodige flexibiliteit van leraar en leerling binnen het gewone curriculum. Daar spelen wij op in door kernconcepten te ontwerpen. In deze kernconcepten bereik je de basiscompetenties die de leerplannen (eindtermen) voorschrijven. 

Vanaf september 2021 is de gloednieuwe leermethode voor Nederlands Route  voor de tweede graad beschikbaar. 

Aansluitend op de toetsen voor Nederlands en Engels is er Diaplus Tekstenlab. Deze unieke tekstenbank wordt helemaal vernieuwd en door Vlaamse auteurs herwerkt en vernieuwd. 
Diaplus Tekstenlab bestaat uit een grote verzameling interessante teksten met oefenmateriaal op elk niveau, flexibel in te zetten, in de klas of bij remedial teaching.

Naast het Tekstenlab is er het taaltijdschrift LEES#BE beschikbaar. 

Verder bieden we met Groei interactief oefenmateriaal voor taalbeschouwing, lezen en kijken en luisteren aan in lijn met het lesmateriaal uit Diaplus. Groei is beschikbaar vanaf 15 augustus 2018 en wordt jaarlijks vernieuwd en aangevuld.  

 

Nederlands

Leermethode Route 
(nieuw voor de eerste graad vanaf september 2019 en in de tweede graad vanaf september 2021)

Groei

Diaplus Tekstenlab Nederlands

Engels

Diaplus Tekstenlab Engels

 

IMG_3557.JPG
webinars Route 2.png

Ook bij jou op school?

Benieuwd naar de voordelen van onze leermiddelen en het Dia-leerlingvolgsysteem (Dia-LVS)? Wij maken graag een vrijblijvende (online) productpresentatie. Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Wij maken dan graag een afspraak.

Neem contact met mij op over

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?