Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Internationale
samenwerking

Organisatie

Diatoetsen worden gebruikt door scholen in België en Nederland in het basis- en secundair/voortgezet onderwijs. Om scholen in België beter te kunnen bedienen is in 2017 de zusteronderneming Dia.be (Diabe BV) opgericht in Leuven, België. Het zusterbedrijf wordt geleid door Jonathan Delestinne.

Diataal (Diataal BV) is in 2011 voortgekomen uit de Rijksuniversiteit van Groningen. Het bedrijf is opgericht door Hilde Hacquebord, die de basis heeft gelegd vanuit haar onderzoek. Zij geeft leiding aan een team dat verder bestaat uit jonge professionals afkomstig uit verschillende disciplines. Naast inhoudelijke toetsdeskundigheid op het gebied van Nederlands, Engels en Rekenen, hebben wij allemaal een passie voor het onderwijs.

De toetsen die wij maken zijn bedoeld als instrumenten voor leraren om het onderwijs te verbeteren en om jonge mensen te helpen groeien. Daarbij streven wij de hoogste kwaliteit na van wetenschappelijk onderbouwde toetsen en een vooruitstrevende manier van omgaan met toetsresultaten. Op school, in de klas en altijd met oog voor de behoeften van individuele leerlingen. 

 Dia.be en Diataal werken nauw samen met scholen en verschillende onderwijsorganisaties.