Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Over Dia.be 

Werken bij Dia.be 

Dia.be is in 2017 opgericht.  Sinds de start in 2011 van het Nederlandse zusterbedrijf Diataal zijn onze taal- en rekentoetsen uitgegroeid tot een volwaardig leerlingvolgsysteem voor het lager en secundair onderwijs.

Werken bij Dia.be betekent: een passie voor onderwijs.

Vanuit inhoudelijke expertise op het gebied van Nederlands, Engels en Rekenen, werken wij samen met het onderwijsveld aan dat wat ons drijft: iedere leerling laten groeien. Werken bij onze uitgeverijbedrijf betekent de hoogste kwaliteit van wetenschappelijk onderbouwde toetsen nastreven, innovatieve en degelijk onderbouwde leermiddelen ontwikkelen en onderwijsadvies op maat. 

Dia.be ontwikkelt en geeft de Diatoetsen uit en gaat daarbij al járen op vooruitstrevende wijze met toetsresultaten om. Op school, in de klas en altijd met oog voor de behoeften van individuele leerlingen. 

Werken bij Dia.be is werken in een hecht en dynamisch team van professionals. 

Klantvriendelijkheid staat bij ons altijd voorop! Verder hechten we grote waarde aan het implementeren van onze producten bij onze scholen.

 

Wij zoeken: 

Gemotiveerde, leergierige medewerkers voor:

Educatief auteur (freelance)

Wil je een open sollicitatie sturen, dan mag dit natuurlijk altijd! Stuur een mail naar [email protected].

Enthousiaste en positief ingestelde jobstudenten/stagiairs voor:

Educatief auteur (stagiair)

Redactiemedewerker (stagiair)

Marketingmedewerker (stagiair)

Redactiemedewerker en administratief assistent (jobstudent)