Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Bekijk het inkijkexemplaar van Route 2

« Vorige pagina

Het inkijkexemplaar van Route 2 is nu beschikbaar.

Vraag het hier aan. 

 

Wil je graag ook een fysiek inkijkexemplaar?

Dat kun je bestellen door een e-mail te sturen naar [email protected]. De inkijkexemplaren zullen vanaf midden mei opgestuurd worden. 

 

Had je graag toch wat meer uitleg bij het inkijkexemplaar?

In een persoonlijke, online bespreking met jou en je team overlopen we met plezier enkele lessen uit het boek. We geven ook uitleg bij de handleiding, laten het digitale oefenplatform GROEI zien en beantwoorden al je vragen. Interesse? Plan nu je persoonlijke bespreking door een e-mail te sturen naar [email protected]