Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Diaplus 10+10

« Vorige pagina

Beste leerkracht


Diaplus Tekstenlab bestaat 10 jaar, en om dat te vieren organiseren we een winactie!

Wat is Diaplus Tekstenlab?

In het moderne (lees)onderwijs is er een constante vraag naar toegankelijke, maatschappelijk relevante teksten. Diaplus Tekstenlab voorziet in deze behoefte, waardoor je aan de slag kan met leesteksten die aansluiten bij diverse thema’s en vakken. Wij bieden een tekstenbank van meer dan 1000 teksten en bijbehorend oefenmateriaal, binnen meer dan 100 ruime, aansprekende thema’s. Zo is er voor ieder wat wils. 

Waarom is Diaplus een goede keuze?

Diaplus Tekstenlab biedt rijke, authentieke teksten die rechtstreeks uit de maatschappij gegrepen worden. Daarbij bieden we ook wetenschappelijk onderbouwde oefenformats binnen vlot toegankelijke werkblaadjes en nuttige lesfiches. Lezen is echter niet de enige vaardigheid die belangrijk is voor de leerlingen. Het materiaal op Diaplus Tekstenlab zet ook in op schrijf- en spreekvaardigheid met uitdagende communicatieve opdrachten die leerlingen écht helpen groeien. 

Winactie

Ieder jaar zoeken onze educatieve auteurs rijke teksten om nuttige lesmaterialen bij te maken, verdeeld over verschillende thema’s. Ook komend schooljaar komen er weer thema’s bij, en deze keer mag u mee bepalen wat die thema’s worden. Daarbovenop kan u er een mooie prijs mee winnen. Wat moet u doen? U stelt samen met uw leerlingen een lijst op met 5 thema’s die jullie volgend jaar graag zouden willen zien voorkomen. Die thema’s bezorgt u ons via de onderstaande formulieren. De 10 meest populaire thema’s ziet u volgend schooljaar terugkomen op het Tekstenlab. Maar dat is niet alles. Door een lijst in te sturen maakt u ook kans om een gratis jaarabonnement te winnen op DiaPlus Tekstenlab, of een mooie korting. 

•    formulier basisonderwijs
•    formulier secundair onderwijs

Wilt u eerst even kennismaken met Tekstenlab? Vraag een gratis demo aan via www.diaplus.be.