Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Updates GROEI

« Vorige pagina

GROEI is enorm vernieuwd, zowel technisch als op inhoudelijk vlak.

 

Technische vernieuwingen

GROEI wordt nu niet langer op een externe site geopend. Je kunt nog steeds via Dia-groeiwijzer (via www.diabe.be) een tab voor het oefenplatform zien staan. Nu staat er echter niet langer ‘Capisj’, maar 'GROEI'. Als je in die tab een van de cursussen opent, bevind je je niet langer op de externe Capisj-website, maar in onze eigen omgeving.

Ook de vormgeving is veranderd. De lijsten met oefenpakketten zijn overzichtelijker gemaakt voor een verbeterde toegankelijkheid.

 

Inhoudelijke vernieuwingen

Inhoudelijk is GROEI sterk uitgebreid. De hoeveelheid oefeningen is nagenoeg verdubbeld, met extra nadruk op de oefenniveaus in de tweede graad van het secundair onderwijs. Binnen de pakketten vind je nog een vernieuwing: elke oefening bevat zowel bij een juist als een fout antwoord feedback. Dit blijft niet beperkt tot een eenvoudige ‘juist’ of ‘fout’, maar gaat verder: bij ieder antwoord krijgt de leerling een extra uitbreidende zin, tip of aanwijzing. Het is namelijk al meermaals aangetoond dat feedback essentieel is voor een groeigerichte aanpak. Bij een fout antwoord kan de feedback helpen om het antwoord bij te werken, bij een juist antwoord kan er gezorgd worden een verbetering van het inzicht.

 

Wij hechten veel belang aan de feedback van onze klanten. Daarom hebben we hard gewerkt om de fouten en andere problemen in GROEI op te lossen. Het resultaat kun je aan het begin van het schooljaar zien op het oefenplatform. Wij blijven GROEI ook gedurende het volgende schooljaar verder vernieuwen. Je mag dus nog enkele inhoudelijke en technische updates verwachten.