Toetsen ... en verder?

« Vorige pagina

Toetsen is het begin om jouw leerlingen te laten groeien in de komende maanden. 

Bij DiaBe BV vinden we het belangrijk dat leerlingen meteen kunnen oefenen na de toetsafname en daarom krijgen ze na het afnemen van Diatekst een gratis versie van het tijdschrift LEES op hun leesniveau op hun persoonlijke leerlingenpagina in Dia-groeiwijzer. Bovendien krijgen ze het werkblad bij de eerste tekst hierbij aangeboven als invulbaar pdf-document zodat jouw leerlingen meteen kunnen lezen en oefenen!
Opgelet!
Leerlingen hebben hiervoor hun gebruikersnaam en wachtwoord nodig voor toegang tot hun leerlingenpagina, hun resultaten en GROEI of LEES.

LEES is een onderdeel van Diaplus Tekstenlab. Scholen die de licentie geactiveerd hebben, kunnen met het tijdschrift en de werkbladen verder oefenen. En uiteraard vinden zij er verder ca. 1000 rijke, authentieke teksten en 200 thema's. 

Meer weten? Kijk in HULP onder de categorie 'leerlingenpagina's' of  contacteer onze klantenservice.