Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Koppeling met Smartschool

« Vorige pagina

Beste gebruiker van Dia-LVS

Naast het ontwikkelen van hoogkwalitatieve Diatoetsen zetten we ons dagelijks in om het gebruikerscomfort te vergroten en Dia-groeiwijzer, het online platform van DiaBe BV, te blijven afstemmen op de noden van het onderwijsveld. In het kader daarvan zijn we dan ook enthousiast te mogen aankondigen dat we vanaf/in schooljaar 2022 – 2023 werken aan een koppeling met Smartschool.
Concreet zullen in de eerstvolgende fases onderstaande zaken worden opgenomen:

  • automatisch importeren/synchroniseren van leerlingengegevens
  • aanmelden van leerlingen met hun Smartschoolaccount
  • vlot kunnen raadplegen van individuele leerlingenrapportages van Diatoetsen en leerlingenfiches in het LVS van Smartschool

Wanneer een fase afgerond is, houden wij je op de hoogte. 

Als je hierover vragen hebt, kun je steeds terecht bij de klantenservice van DiaBe BV: [email protected] of op 016 77 99 42 (werkdagen tussen 9 – 12 uur, behalve op woensdag)

Met deze samenwerking hopen we ons steentje bij te dragen aan jullie kerntaak: minder planlast en meer tijd om iedere leerling te laten groeien!

Met vriendelijke groeten
Het team van DiaBe BV