Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

NIEUW: nieuwe voorleessoftware (BrowseAloud)

« Vorige pagina

Nieuwe voorleessoftware (BrowseAloud van Lexima)

We testen momenteel nieuwe voorleessoftware uit die het mogelijk maakt om voor bepaalde Diatoetsen de vragen automatisch te laten voorlezen vanuit onze eigen toetsomgeving.

Meer informatie en een aanvullende handleiding vind je in de hulppagina's: Beheer > Voorleesfunctie BrouweAloud (testperiode)

Mocht je hier opmerkingen of suggesties hebben, laat het ons zeker weten ([email protected]). Het gaat om een testperiode waarna we de software op basis van gebruikersfeedback al dan niet definitief inbouwen in Dia-LVS.