Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Mening gevraagd: wat kunnen de Diatoetsen voor jou betekenen?

« Vorige pagina

Bij Dia.be vinden we de mening van de scholen en leerkrachten die met de Diatoetsen werken heel belangrijk. Daarom laten wij een grootschalig marktonderzoek uitvoeren. Op welke nieuwe ontwikkeling liggen jullie te wachten? Welke verbetering zou jullie leven gemakkelijker maken? We hopen van harte dat jullie deze vragenlijst voor ons willen invullen. Met de resultaten kunnen wij volop inzetten op producten waar we jullie blij mee maken.

Je vindt de link naar de vragenlijst hier en kan ze invullen tot 17 maart.

Vragen of opmerkingen bij de vragenlijst? Contacteer ons via [email protected].

Heb je nog collega’s die graag hun mening delen? Stuur de link gerust door binnen je school.

Wij willen jullie alvast bedanken: om deel te zijn van onze Dia-familie en voor jullie tijd en input. Samen met jullie zetten wij ons graag in om elke leerling te helpen groeien.