Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Diaspel op papier voor de allerjongsten

« Vorige pagina

Vanaf de middenmeting in het basisonderwijs zal het vanaf schooljaar 2023 - 2024 mogelijk zijn om Diaspel in het eerste leerjaar ook op papier af te nemen. Op die manier willen we aansluiten bij de manier waarop leerlingen leren schrijven in de klas: met potlood en papier dus. De registratie houden we zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk. 
En natuurlijk behouden we de mogelijkheid om 100 % voor een digitale afname te gaan!

Wil je meer weten hoe dit precies in z'n werk gaat? Schrijf je dan in voor de infosessie.