Diaplus Spellab

 

Diaplus Spellab, dé digitale leeromgeving om jouw leerlingen te laten groeien in spelling en taalbeschouwing!

Het Spellab is ontworpen voor de eerste vier leerjaren van het secundair onderwijs en biedt een digitale leerervaring op maat. De geavanceerde leeromgeving voor spelling en taalbeschouwing biedt een waardevolle ondersteuning voor jou, als leerkracht, bij het differentiëren en laten groeien van jouw leerlingen. Bovendien vermindert het ook aanzienlijk jouw hoeveelheid verbeterwerk.

 

op maat_Spellab.png

Adaptief

Diaplus Spellab biedt ondersteuning bij het differentiëren en begeleiden op maat van jouw leerlingen. Het AI-model stuurt de moeilijkheid van de vragen tijdens het oefenen meteen bij. Zowel de zwakste als de sterkste leerlingen worden uitgedaagd dankzij de adaptiviteit. Daarnaast is er ook speciale aandacht voor leerstof waar nog extra op moet worden geoefend.

 

automatisch_Spellab.png

Automatisch

Het startniveau wordt bepaald vanuit de resultaten en analyses van Diaspel, de genormeerde Diatoets voor spelling en taalbeschouwing. Deze resultaten worden automatisch gekoppeld.

Door automatische correcties en de inzichtelijke resultatenmodule kan je je tijd efficiënter besteden en krijg je meer ruimte voor bijvoorbeeld persoonlijke interacties en begeleiding binnen de klas.

 

veelzijdig_spellab.png

Veelzijdig

Met een breed scala aan oefeningen kunnen jouw leerlingen zelfstandig werken aan hun vaardigheden. Of het nu gaat om klassikale lessen, individuele studiemomenten of huiswerk, ons platform biedt een effectieve en veelzijdige aanvulling op jouw lessen. Hierbij kan je de regie overlaten aan het AI-gestuurde platform of ook zelf taken klaarzetten. Met Diaplus Spellab zet je jouw leerlingen dus zowel in de klas als daarbuiten snel en eenvoudig op weg!

 

formatief_spellab.png

Formatief

De focus lig op groei stimuleren! Enkel correcte antwoorden zorgen voor vooruitgang en dus groei. Daar helpt AI een handje mee: jouw leerlingen krijgen bij elke vraag een hint en directe feedback. Zo verankert de leerling met Diaplus Spellab de regels van het Nederlands. Na een fout antwoord volgt ook steeds een tweede antwoordpoging. Dit moedigt jouw leerlingen aan om hun denkproces te verbeteren en hun kennis te verdiepen.

scherm_logo.png

 

Hou me op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates over onze nieuwste ontwikkelingen van Diaplus Spellab! De nieuwsbrief is jouw directe lijn naar de meest recente informatie. 

Schrijf je hier in!