Basisonderwijs

Demo

Op deze pagina vindt u de demo's van onze volgtoetsen. U opent de demo door op de blauwe knoppen te klikken.

Taal

Diatekst is een diagnostische toets voor begrijpend lezen. Er worden vragen gesteld op meerdere niveaus van tekstverwerken. Leerlingen maken de toets online: de resultaten zijn direct na afname van de toets beschikbaar.

Met Diawoord toetst u de woordkennis van uw leerlingen. Een goede woordenschat is belangrijk voor het begrijpen van teksten. Bij Diawoord krijgen leerlingen ongeveer 50 woorden aangeboden in zinnen met minimale context. De vragen worden gesteld in meerkeuzevorm. 

Demo Diawoord
63.jpg

Diaspel meet de kennis van uw leerlingen op het gebied van taalverzorging. De toets is onderverdeeld in drie onderdelen: woordspelling, werkwoordspelling en begrippen. Woordspelling wordt onder andere getoetst met een digitaal dictee. Diaspel is voor het basisonderwijs in ontwikkeling.

Demo Diaspel

Diacijfer meet het rekenniveau van uw leerlingen en signaleert hun sterke en zwakke punten. Dit geeft u handvatten om uw leerlingen gericht verder te helpen groeien. In de toets is taal zoveel mogelijk vervangen door beeld. Leerlingen worden daardoor niet afgeleid door de taligheid van de opgaven. 

Demo Diacijfer

Ook bij u op school?

Benieuwd naar de voordelen van ons leerlingvolgsysteem (LVS)? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende productpresentatie. Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Wij maken dan graag een afspraak.

Neem contact met mij op over

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?