Basisonderwijs

Word partnerschool!

De Diatoetsen geven u inzicht in wat leerlingen nodig hebben om verder te komen. De toetsen zijn diagnostisch en laten de ontwikkeling van leerlingen zien ten opzichte van de referentieniveaus taal en rekenen. De diagnostische mogelijkheden van de toetsen geven houvast bij klas- en handelingsplannen. De volgtoetsen laten de ontwikkeling zien volgens een kleurensystematiek die inzichtelijk is voor leerkrachten, leerlingen en hun ouders. In aansluiting daarop biedt Diaplus Tekstenlab het ideale materiaal voor begrijpend lezen en woordenschat. Zo kunt u eruit halen wat erin zit.

 

Ons aanbod

  • begin-, midden- en eindmetingen* voor 6 leerjaren voor drie Diatoetsen Taal: Diatekst (begrijpend lezen), Diawoord (woordenschatkennis) en Diaspel (spelling en taalsysteem).
    De volgtoetsen voor leerjaren 4 t/m 6 zijn beschikbaar met nanormering. De volgtoetsen voor leerjaren 1 t/m 3 zijn beschikbaar voor onderzoek en nanormering. 
  • toegang tot Dia-groeiwijzer, het online platform van DiaBe, voor iedere leraar en beleidsmedewerker
  • 1 digitaal exemplaar van LEES#BE, het taaltijdschrift van DiaBe, op niveau van elke leerling aansluitend op de toets-resultaten, inclusief een werkboekje voor een vervolgtraject op maat
  • (online) nazorg voor een optimale ondersteuning en verdere professionalisering van het schoolteam.
  • gratis** bannerposters van de groeiwijzer om de evolutie in de klas zichtbaar te maken. 

 

Jouw engagement

Je volgt je leerlingen gedurende twee schooljaren met het Dia-LVS op.

 

Kennismakingsprijs

voorwaarden en tarieven partnerscholen

 

Aanmelden als partnerschool

Wij kennen en aanvaarden de algemene en actievoorwaarden en de kennismakingstarieven. (cf. website diabe.be/partnerscholen) en engageren ons voor twee schooljaren. Dat geeft ons recht op een korting van 30 % op het pakket Diatoetsen Taal in het derde jaar.

Verwerkersovereenkomst

Graag willen wij je er op attenderen dat je wettelijk verplicht bent om de verwerkersovereenkomst van DiaBe BV te ondertekenen. Deze verwerkersovereenkomst vind je in Dia-groeiwijzer en kun je downloaden en uploaden zodra je de accountgegevens van ons hebt ontvangen.

Algemene voorwaarden DiaBe BV

Ook bij jou op school?

Benieuwd naar de voordelen van ons leerlingvolgsysteem (LVS)? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende productpresentatie. Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Wij maken dan graag een (online) afspraak.

Neem contact met mij op over

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op gebied van online toetsen.

Wil je ons volgen?