Onze klantenservice werkt tussen 8 juli en 23 augustus achter 'gesloten deuren'. Mailen kan doorlopend op [email protected]. Een terugbelverzoek kan er ook aangevraagd worden. Fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

Secundair
onderwijs

Implementatie en ondersteuning

 

Onze klantenservice en onderwijsadviseurs/ -experten begeleiden jouw school bij de invoering van het Dia-LVS en de Diatoetsen. Wij zijn goed bereikbaar en behulpzaam bij alle vragen over de bestelprocedure, het invoeren van leerlingen en het activeren van de toetsen in de Dia-groeiwijzer. Ook kunnen wij je verder wegwijs maken in het systeem.
(Vermeld bij elke communicatie jouw klantennummer, a.u.b. Dat zijn de cijfers in de gebruikersnaam van je schoolaccount.)

bereikbaarheid diabe.png

Systeemeisen 

  • Up-to-date versie van de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge of Safari. Het gebruik van Internet Explorer wordt afgeraden. Cookies en popups moeten worden toegestaan.
  • Computer of laptop met Windows 7 of hoger, Mac OS 10.9 of hoger of een recente Linux/Unix versie.
  • Tablet met iOS 10 (Apple) of Android 5 of hoger; bijgewerkt met de laatste updates.
  • Beeldschermresolutie: minimaal 1024 x 768 pixels.
  • Gebruik van Cookies en Javascript en pop ups moet worden toegestaan.
  • Een minimale downloadsnelheid van 0.5 Mb/s en uploadsnelheid van 0.2 Mb/s per leerling wordt aanbevolen.
  • Aangeraden wordt om diatoetsen.nl en diataal.nl als vertrouwde domeinen in de firewall in te stellen.
  • Voor Diafoon en Diaspel: voldoende koptelefoons.
  • De toetsen vereisen een redelijke bandbreedte (genoeg om bv. ook vlot afbeeldingen na zoeken met Google weer te geven). Als afbeeldingen niet of traag verschijnen, moeten de beveiligingsinstellingen worden gecontroleerd. 

De toetsen van Diatekst en Diawoord kunnen goed afgenomen worden op tablets. Voor Diacijfer en Diaspel wordt de compatibiliteit voor tablets niet gegarandeerd. Het schermtoetsenbord kan de invulruimte blokkeren. Wanneer het scherm verticaal gehouden wordt, is dit geen belemmering.

Ook bij jou op school?

Benieuwd naar de voordelen van ons leerlingvolgsysteem (LVS)? Wij maken graag een vrijblijvende (online) productpresentatie. Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Wij maken dan graag een afspraak.

Neem contact met mij op over